Asteikolla 4-10 Toimistotalkoista saamiemme palautteiden mukaan

hyödyllisyys työntekijälle on ollut keskiarvoltaan 9,0 ja hyödyllisyys yritykselle/osastolle/tiimille 9,1.

*****
Oli hyvä, että paikalla oli henkilö joka heti kertoi mihin mikäkin kansio ja paperit laitetaan. Säläosiosta puhumattakaan! Ammattilaiset olivat tarmokkaasti itse siivouksssa mukana.

*****

Teiltä oli erittäin kivat ja ammattitaitoiset henkilöt auttamassa, iso plussa ja papukaijamerkki !

*****
Kierrätysasiat hyvin hallussa, itsellämme olisi mennyt ihan liikaa aikaa pohtimiseen mihin mikäkin tavara kuuluisi laittaa.

*****

Minulle henkilökohtaisesti mappien tyhjennys oli suurin apu.

*****

Hyvä idea toteuttaa ”kimppa”-siivous. Tulipahan kerralla putsattua kaikki paikat ja kaapit.
Siivousoppaat auttoivat ystävällisesti 🙂 Siitä ruusuja!

******

Hienoa, kun on kokonainen päivä aikaa paneutua omien nurkkien siivoamiseen ja papereiden ja mappien läpikäymiseen. Normaalina työpäivänä ei vaan ehdi. Tavararemontin henkilöt olivat ystävällisiä ja auttavaisia.

*****

Mukavat, osaavat ja auttavaiset henkilöt. Sain tyhjennettyä hienosti koko työpisteeni ja kaikille tavaroille löytyi jonkunlainen jatkopiste. Lisäksi oli hienoa, että henkilölle kyseenalaistivat monia tavaroiden poisheittoja ja sen perusteella minulle ei todellakaan jäänyt paljoakaan muutettavaa tavaraa.

*****

Talkoot hoituivat sujuvasti kun oli mukavat ammattilaiset apuna. Poisheitettävät ja hävitettävät tavarat saatiin nopeasti lajiteltua oikeisiin laatikoihin. Teillä on homma hyvin hanskassa.

*****

Toimistotalkoiden hyödyllisyys yllätti, homma sujui paljon helpommin heidän avullaan.

*****

Hyvä ohjaus varmasti auttoi nopeampaan toimintaan ja selkeytti tekemistä. Aikaa ei kulunut niin paljon ihmettelyyn kuin muuten olisi todennäköisesti kulunut.

*****

Sai keskittyä täysin siivottavan/tuhottavan materiaalin läpikäyntiin ja priorisointiin, eikä tarvinnut miettiä käytännön järjestelyjä (mihin mikäkin tuhottava asia lajitellaan/viedään). Toimi hienosti!

*****

Skeptisesti aluksi mietin, miten ulkopuolisista voi olla apua papereiden hävittämisessä, mutta väärässä olin ja hyöty oli iso.

*****

Kiitos kannustavasta, positiivisesta ja iloisesta asenteestanne! Se oli tarttuvaa ja hommat sujui sutjakkaasti avullanne 🙂

*****

Työnteosta saatiin heti alussa järjestelmällistä ja ihmisiä tsempattiin tekemään koko päivän. Näiden ansiosta saimme tehtyä talkoot todella tehokkaasti.

*****

Hienoa, kun saimme avuksi järjestelyn ammattilaiset. Ei tarvinnut itse raapia käsiään mappien tyhjennyksessä. Järjestäjät ovat ystävällisiä, reippaita ja iloisia. Energisyys tarttuu ja siivouspäivästä tuli tosi reipas ja aktiivinen. Kaikki olivat kiinni työnsyrjässä ja siistiä tuli. Paljon kiitoksia järjestäjille ja työnantajalle tästä avusta.

*****

Kiva tehdä kimpassa, hyvin johdettu ja kannustettu.